Fara Punctuatie

Skoda va face un ”Logan”

Posted in Stiri by cridas on 06/11/2009

Constructorul de automobile din Cehia lucrează la un sedan cu preţ accesibil, pe care îl va arunca pe piaţă până în 2011

Modelul Dacia Logan va avea, în cel mult doi ani, un concurent marca Skoda, anunţă ediţia online a cotidianului francez ”Le Nouvel Observateur”.

Reinhard Jung, preşedintele mărcii din Cehia, a fost citat spunând că ”Skoda va lansa o berlină de familie cu preţ accesibil, care va fi disponibilă în doi, trei ani”. Jung a făcut acest anunţ pentru revista germană ”Automobilwoche”.

Pentru a putea fi competitiv, viitorul model va împrumuta componente tehnice deja existente, atât de la Fabia, cât şi de la Octavia.

Chiar şi aşa, preţul de bază al berlinei low-cost propuse de Skoda va fi de cel puţin 10.000 de euro, motiv pentru care maşina fabricată de Mlada Boleslav se va lupta cu versiunile superioare ale Daciei Logan.

În România, cel mai ieftin Logan costă 5.900 de euro, în timp ce în Cehia, gama produsă la Colibaşi poate fi accesată cu minim 179.900 de coroane (aproximativ 6.800 de euro).

Sursa:  www.evz.ro

Tagged with: , , , , ,

Lasă un comentariu