Fara Punctuatie

Noi reguli pentru permisele de conducere si examinatori testati cu poligraful

Posted in Stiri by cridas on 18/05/2009

Pentru combaterea fraudarii examenelor de obtinere a permiselor de conducere, acestea vor fi trimise noilor soferi prin curierat, astfel ca domiciliul solicitantilor sa fie verificat, a anuntat Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV). Dupa intrarea in vigoare, la 15 mai, a noii organigrame a institutiei, odata cu infiintarea unui serviciu propriu de control al Directiei, vor fi efectuate controale inclusiv de verificare a cunostintelor examinatorilor, cu aparatul poligraf.

Prin folosirea curieratului pentru trimiterea permisului titularului vor disparea cazurile in care persoanele cu carti de identitate falsificate puteau obtine permis pentru ca prin curierat domiciliul din buletin va fi totodata verificat.

Tot pentru combaterea fraudarii examenelor de obtinere a permiselor s-a dispus ca dosarul de examinare sa poarte o „eticheta unica pe tara”, astfel incat in momentul in care titularul dosarului sustine examen in alt judet sa se poate sti ca acesta a mai sustinut test pentru obtinerea permisului.

Sursa: Hotnews

Reclame
Tagged with: , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: