Fara Punctuatie

Prima banca de celule stem cu depozitare in Bucuresti

Posted in Sanatate by cridas on 14/05/2009

Ieri s-a lansat Stem-Health Unirea, prima banca familiala de celule stem din sangele cordonului ombilical cu depozitare in Bucuresti. Noua banca are o capacitate de stocare de 6.000 unitati, urmand sa ajunga la 10.000 pana la sfarsitul anului.

„Tehnologia si know-how-ul folosite de catre banca de celule stem provin de la New England Blood Cord (Statele Unite), una dintre cele mai apreciate insititutii de acest fel la nivel mondial si Stem-Health Grecia”, a declarat Andreia Valter, Director General Stem-Health Unirea.

O alta noutate pe care banca de celule stem o aduce, este optiunea „Last-Minute Decision”, care ofera proaspetelor mamici, posibilitatea de a opta pentru prelevarea celulelor stem, chiar inainte de nastere. Pentru realizarea acestui lucru, Stem-Health a dotat o mare parte din maternitatile din Bucuresti cu kituri de prelevare. In cazul in care kitul respectiv nu este disponibil, acesta poate fi livrat in orice locatie din capitala intr-un interval de mai putin de o ora.

Costul de prelevare, prelucrare si pastrare pentru o perioada de 20 de ani a celulelor stem, este de 1.600 de Euro cu posibilitati diverse de plata pentru familiile interesate. Acestea pot oricand vizita banca de celule stem, personalul specializat fiind disponibil pentru a oferi detalii si a explica protocoalele de lucru si nivelul de calitate oferit.

Sursa: Top sanatate

Tagged with: , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: